Vakblad Stedelijk Interieur

Stedelijk Interieur is hét platform voor professionals die zich bezighouden met het realiseren van een gezonde openbare ruimte. Deze vaktitel richt zich op professionals werkzaam in beleid, ontwerp en beheer. Zij zijn altijd op zoek naar de integrale oplossingen voor de openbare ruimte in relatie tot het sociale domein en de groen sector. 

En daarbij staan de gebruikers van de openbare ruimte altijd centraal. Via verschillende kanalen biedt Stedelijk Interieur een diversiteit aan artikelen, interviews, praktijkvoorbeelden, achtergrondverhalen, opinies en productnieuws.

De verhalen van Stedelijk Interieur worden geschreven door vaste redacteuren Hans Bouwman en Jesse Kiel en overzien door hoofdredacteur Marcel Bayer. Daarnaast wordt geput uit de expertise van deskundigen uit de brede groenwereld.

De SI-nieuwsbrief is met de lancering van het GSL-platform opgegaan in een nieuwe nieuwsbrief. Schrijf je hier in voor maandelijks nieuws over gezondheid en andere thema’s die landen in de stedelijke leefomgeving.

Interesse in een abonnement op het vakblad SI? Klik dan hier voor meer informatie en vraag bijvoorbeeld een proefexemplaar aan!

Wie bereiken wij?

Stedelijk Interieur bereikt professionals die dagelijks bezig zijn met de openbare ruimte en werken bij gemeenten op meerdere afdelingen, ontwerpers, landschapsarchitecten, toeleveranciers, vastgoedbedrijven, fabrikanten, corporaties, kennisinstellingen en adviseurs. Stedelijk Interieur heeft een strategische samenwerking met de NVTL en Stichting Steenbreek en al deze leden hebben een abonnement.

Stedelijk Interieur organiseert…

Naast het vakblad Stedelijk Interieur, dat jaarlijks 4 per jaar uitkomt, deelt onze titel vakinformatie op het Stedelijk Interieur Congres. Deze zal in 2024 voor de 20e keer plaatsvinden, dit keer in Arnhem, in samenwerking met vakblad Groen.

Ook organiseert SI vele kennisbijeenkomsten met toonaangevende sprekers en interactieve discussies. Klik hiernaast op de buttons Congres en Masterclass voor de laatste en nieuwste evenementen.